Nissan Zen Szerviz – 1 év nyugalom

Válassza kedvezményes ajánlatunkat és a garanciaidő leteltével is élvezheti a Nissan Assistance előnyeit plusz 1 évig díjmentesen.

Alap karbantartási csomagok garanciaidőn túli autókra:

A Nissan Zen Szerviz jelen ajánlata nem fedi le a teljes Nissan modell palettát. További modellekhez tartozó ajánlatokért kérjük érdeklődjön Nissan márkaszervizeinkben, vagy keresse fel oldalunkat a www.nissan.hu weboldalon. Amennyiben gépjárműve az árlistában nem szerepel, úgy a kedvezményes alkatrészeken túl 15% kedvezményt biztosítunk a munkadíjból és 20% kedvezményt a kenőanyagok listaárából.

A karbantartási ajánlat a következőket tartalmazza: gyári műszeres átvizsgálás, olajcsere, olaj-, levegő- és pollenszűrő csere, munkadíj, továbbá 1 év Nissan assistance. A fenti ajánlat Nissan Value Advantage (gyári, másodvonalas) alkatrészekre vonatkozik. A képek illusztrációk. A hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Ez a kedvezményes csomag nem minősül a hivatalos javítási útmutató szerinti éves karbantartásnak. A feltüntetett árak bruttó kezdőárak, amelyek modellenként, motor-változtatonként eltérőek lehetnek. A kezdőárak magába foglalják az alkatrészek árát és a munkadíjat. Az ajánlatok más kedvezményekkel össze nem vonhatók és készpénzre nem válthatók. Az ajánlat 2020. október 15-től visszavonásig érvényes.

*Nissan Assistance: Ha autója esetleg lerobbanna vagy balesetet szenvedne, a Nissan Közúti Segélyszolgálat munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére. A Nissan autómentői a lehető leggyorsabban kiszállnak Önhöz. A Nissan Közúti Segélyszolgálat szakemberei számos problémát már a helyszínen is el tudnak hárítani, így Ön azonnal folytathatja az útját. Ha ez nem lehetséges, járművét a legközelebbi Nissan márkakereskedéshez vontatjuk be szakszerű javításra.márkakereskedéshez vontatjuk be szakszerű javításra.