Rólunk

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy felkereste honlapunkat. A nevem Győri-Dani Gábor, a Rácz Mobil Kft. egyik tulajdonosa és ügyvezetője vagyok. Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket.

A múlt

A Rácz Mobil Kft. immáron több mint két évtizede, 1994-óta foglalkozik személy- és kistehergépkocsik teljes körű javításával, szervizelésével, karosszérialakatos és fényező munkák végzésével, illetve alkatrész- és használt gépjármű értékesítéssel. A céget 1975-ben Rácz Tibor karosszérialakatos-mester alapította családi vállalkozásként Budapesten, a XVII. kerületben. Cégünk a ‘90-es évektől a magyarországi Saab hivatalos javító partnereként, majd a későbbiekben – a svéd márkára szakosodott – önálló, független specialistaként alapozta meg jó hírnevét a szakmában.

Jelen és jövő

A Rácz Mobil Kft. XVII. kerületi telephelye, 2021. február 1-től hivatalos Nissan márkaszervizként folytatja tevékenységét. A több évtizedes tapasztalatot és szakmai elismerést magáénak tudó rutinos csapat a jelenkor technológiájához szükséges naprakész képzési háttérrel, tudással és minden olyan eszközzel rendelkezik, mely lehetővé teszi ügyfeleinek maximális kiszolgálását, gépjárműveik teljes körű karbantartását, értékének megőrzését.

Filozófiánk

Cégünk generációkat átívelő családi értékrendje megköveteli, hogy a Nissan autómárka új hivatalos képviselőjeként a jelenlegi és jövőbeli Nissan-tulajdonosoknak – minőségi, igényes munkánk által – olyan komplex és egyben tökéletes szolgáltatást nyújtsunk kedvező áron, mely a Nissan szellemiségéhez, értékrendjéhez illeszkedve biztosítja a Nissan gépjárművek használatával, üzemeltetésével kapcsolatos teendőket. Mindezt úgy, hogy szem előtt tartjuk az értékeket, az emberek igényeit, és tiszteljük Yoshisuke Aikawa, Masujiro Hashimoto, William Gorham, Rokuro Aoyama alapítók örökségét.

Árpolitikánk

Működési modellünk meghatározó előnye, hogy a minőségi szervizszolgáltatás tevékenységi körön kívül más üzletágakat nem üzemeltetünk, minden erőnket és tudásunkat kizárólag erre a szolgáltatáskörre összpontosítjuk.
Ennek köszönhetően cégünket költséghatékonyan tudjuk működtetni. Ügyfeleinknek minden esetben garantáltan a legkedvezőbb ár-érték arányt biztosítjuk, ahol Önnek csak a ténylegesen elvégzett szolgáltatást kell megfizetnie.

Remélem, felkeltettem érdeklődését, és hamarosan személyesen találkozhatunk szervizünkben!

Üdvözlettel:
Győri-Dani Gábor
ügyvezető igazgató